2018 CotY Award for Residential Addition Over $250,000

This project has won the following awards:

  • 2018 National CotY (Contractor of the Year) Award for Residential Addition Over $250,000
  • 2018 Regional CotY (Contractor of the Year) Award for Residential Addition Over $250,000
  • 2018 Regional Chrysalis Award for Addition Over $250,000
  • 2017 Master Design Gold Award for Addition More than $250,000

Project Summary

An empty nester couple wanted to embrace the beauty of their natural surroundings while respecting the significant architectural integrity of their contemporary home. With no land to expand on, an imaginative design solution was achieved with the relocation of the kitchen and an addition on the second level, meticulously designed to seem as if it was always intended as part of the home.

SEE THIS PROJECT IN OUR PORTFOLIO »