2018 Regional Chrysalis Award for Addition Over $250,000

This project has won the following awards:

  • 2017 Master Design Gold Award for Addition More Than $250,000
  • 2018 National CotY (Contractor of the Year) Award for Residential Addition Over $250,000
  • 2018 Regional CotY (Contractor of the Year) Award for Residential Addition Over $250,000

Project Summary
For a home conveying a distinct visual statement, indoor/outdoor living is vividly enhanced with consummate style and innovation. An empty nester couple wanted to embrace the beauty of their natural surroundings while respecting the significant architectural integrity of their contemporary home. With no land to expand on, an imaginative design solution was achieved with the relocation of the kitchen and an addition on the second level. The addition was meticulously designed to seem as if it was always intended as part of the home. Inside, walls were removed and the open design now avoids any protrusions that distract from amazing ocean views. A wall of floor-to-ceiling folding glass doors emphasizes the connection to the beautiful surroundings. The outdoor living space is designed to be comfortably luxurious in any weather, with a louvered roof, glass side panels, remote control recessed screens, a fireplace, recessed infrared heating elements, an entertainment center, and a BBQ area. The home is now dramatically expansive and in harmony with surrounding nature.

SEE THIS PROJECT IN OUR PORTFOLIO ยป